شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

عراقچی در دیدار با اسد مجید خان: ایران از برنامه و فعالیت‌های اکو حمایت می‌کند

عراقچی در دیدار با اسد مجید خان: ایران از برنامه و فعالیت‌های اکو حمایت می‌کند وزیر امور خارجه در دیدار با دبیر کل جدید سازمان همکاری اقتصادی (اکو) گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبان دبیرخانه اکو و رئیس دوره‌ای این سازمان، از برنامه‌ها و فعالیت‌های اکو و دبیرکل جدید برای تحقق اهداف سازمان به صورت قوی حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 10
کد خبر: ۲۵۶۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسد مجید خان روز سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ در شروع کار خود در تهران به عنوان دبیرکل جدید سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص نقش سازمان اکو در منطقه و تقویت همکاری‌ها بین کشور‌های عضو تبادل نظر و رایزنی کرد.

اسد مجید خان ضمن اظهار خوشحالی از حضور در ایران و شروع فعالیت خود به عنوان دبیرکل جدید اکو، یاد و خاطره دکتر رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان رئیس جمهور و وزیر خارجه شهید را گرامی داشت و ضمن تبریک به عراقچی، برای دولت جدید، رئیس جمهور و وزیر خارجه آرزوی موفقیت کرد.

وی همچنین با تشکر از حمایت جمهوری اسلامی ایران در خصوص انتخاب خود، گزارشی از فعالیت‌های سازمان اکو از جمله فرایند آماده سازی نشست‌های آتی در سطوح سران و وزرای امور خارجه اکو ارائه کرد و با تاکید بر نقش محوری و مهم جمهوری اسلامی ایران در سازمان اکو، خواستار تدوام حمایت‌های کشورمان از این سازمان مهم منطقه‌ای شد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی و تبریک به دبیرکل جدید اکو، به سوابق و تجربیات دیپلماتیک ارزشمند اسد مجید خان اشاره و ابراز اطمینان کرد، تحقق اهداف و برنامه‌ها و طرح‌های در دست اجرای سازمان اکو در دوره دبیرکلی وی سرعت گیرد.

وی همچنین به ظرفیت‌ها و امکانات گسترده کشور‌های عضو اکو برای تقویت و تعمیق همکاری‌های اقتصادی در راستای توسعه و پیشرفت منطقه اشاره و تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبان دبیرخانه اکو و رئیس دوره‌ای این سازمان، از برنامه‌ها و فعالیت‌های اکو و دبیرکل جدید برای تحقق اهداف سازمان به صورت قوی حمایت می‌کند.

اسد مجید خان از دیپلمات‌های ارشد پاکستانی است که اخیرا و برای یک دوره سه ساله به عنوان دبیرکل اکو منصوب شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار